На Західному кордоні затримали ще 12 втікачів з України: серед них - наш земляк

10239 0

Ми у соцмережах:

На Західному кордоні затримали ще 12 втікачів з України: серед них - наш земляк

Упродовж доби прикордонники Мукачівського загону затримали 12 порушників кордону. Вони втікали в Угорщину та в Румунію.

Двох чоловіків затримали прикордонники відділення «Ракош» на кордоні з Румунією. Затриманими виявились жителі Закарпаття та Київщини. Для перетину кордону чоловіки обрали гірську ділянку держрубежу.

Ще одного українця, який планував перетинати кордон з Румунією поза пунктами пропуску, затримали військовослужбовці відділення «Солотвино». На Закарпаття 20-річний чоловік приїхав з Харківщини. Про наміри молодика красномовно свідчили гермомішок зі змінним одягом, особистими речами та документами, до того ж одягнений він був у гідрокостюм, адже збирався долати Тису, якою пролягає українсько-румунський кордон.

Решту правопорушників прикордонники зупинили поблизу кордону з Угорщиною.

Зокрема прикордонні наряди відділу «Косино» затримали п’ятьох закарпатців та одного киянина. Військовослужбовці відділу «Лужанка» зупинили двох чоловіків, жителів Рівненщини та Кіровоградщини.

Крім того, сьогодні вранці прикордонники відділу «Вилок» дістали з Тиси 21-річного киянина, який під час спроби незаконно потрапити в Угорщину ледь не загинув. 

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене статтею 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду, повідомляє Західний кордон Держприкордонслужби України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також