На залізничній станції у Малинську зловили у вбиральні злодія, якого видав телефон

5903 0

Ми у соцмережах:

На залізничній станції у Малинську зловили у вбиральні злодія, якого видав телефон

У Рівненському районі під час крадіжки на залізничній станції поліцейські затримали зловмисника.

15 березня, близько 15:15,  до поліції зателефонував начальник проміжної залізничної станції в селі Малинськ колишнього Березнівського району, що невідомий проник у приміщення, де намагається скоїти крадіжку.

Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала, що до злочину причетний 33-річний житель села Бронне.

Пошкодивши вхідні двері, злодій проник до приміщення залізничної станції та намагався вчинити крадіжку. Через віконечко каси хотів витягнути цінні речі, зокрема і монітор, але випадково зачепив «прямий» телефон, який спрацьовує від підйому слухавки. Дзвінок почули працівники залізниці, які були на вулиці біля колій та запідозрили неладне.

Вони зайшли на станцію і виявили зловмисника, який заховався у вбиральні. Там його і утримували до приїзду правоохоронців.

За фактом незакінченого замаху на вчинення крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі розпочали досудове розслідування.  Зловмисника затримали.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання 33-річному раніше судимому за скоєння майнових злочинів чоловікові запобіжного заходу - тримання вартою, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також