На зауваження муніципалів торговці у Рівному не реагують і торгують з тротуарів

425 0

Ми у соцмережах:

На зауваження муніципалів торговці у Рівному не реагують і торгують з тротуарів

Інспектори відділу контролю за благоустроєм Департаменту муніципальної варти постійно опрацьовують вулиці поблизу ринків “Центральний”, “Північний” та “Андріївський” у Рівному

Стихійна торгівля, яка там здійснюється порушує “Правила благоустрою міста Рівне”, де, зокрема, зазначається, що продаж будь-чого має відбуватися у спеціально призначених для торгівлі місцях: магазинах, ринках, кіосках. Більше того, продукти, які продаються з тротуару, не проходять жодної перевірки на вміст шкідливих речовин.

На ринках, поблизу яких здійснюється торгівля з тротуарів, постійно є вільні місця із усіма зручностями, де спокійно можна реалізовувати власну продукцію не порушуючи жодних правил та норм.

Наразі акцент робиться на інформаційно-роз’яснювальну роботу. Втім, якщо бачимо, що на зауваження не реагують і наступного дня знову все теж саме, то інспектори складають протоколи про адміністративне правопорушення.

- Просимо торгувати у відведених для цього місцях. Давайте не будемо перетворювати місто у великий базар, - закликає торговців Департамент муніципальної варти Рівненської міськради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також