На здолбунівця чекає суд за скоєння близько 16 крадіжок

702 0

Ми у соцмережах:

На здолбунівця чекає суд за скоєння близько 16 крадіжок

На рахунку 33-річного здолбунівця - крадіжки велосипедів, ноутбуків, електроінструментів та іншого майна містян та жителів околиць Здолбунова. До суду вже направили матеріали провадження проти нього.

Поліцейські затримали зловмисника 18 лютого із краденим велосипедом та бензопилою та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що 31 січня близько третьої години ночі у селі Здовбиця, зловмисник пошкодив скло пасажирських дверей автомобіля «Renault Master» і викрав ноутбук. Через декілька днів чоловік намагався скоїти крадіжку з автомобіля «Opel Corsa» 28-річної здолбунівчанки. Крім того, він обвинувачується у замаху на крадіжки із транспортних засобів іще п’ятьох громадян.

Як повідомляють у поліції Рівненської області, за одну ніч чоловік міг скоїти кілька злочинів. Загалом за пів місяця він вкрав у містян дев’ять велосипедів та намагався скоїти крадіжку із п’яти автомобілів, а із двох транспортних засобів він таки поцупив цінні речі.

Крадене майно здолбунівець продавав. Відомо, що з місць позбавлення волі чоловік звільнився влітку минулого року.

Під час досудового розслідування 33-здолбунівець перебував під вартою. Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, а матеріали направлено на розгляд суду.

Обвинуваченому загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також