На Здолбунівщині рейдери знову захопили землю

1513 0

Ми у соцмережах:

На Здолбунівщині рейдери знову захопили землю

Неочікуване продовження отримала історія з перереєстрацією права оренди на земельні ділянки в селі Копиткове Здолбунівського району.

Як стало відомо зі звернення голови ФГ «Вікторія-Копитків» Юрія Місюри, що надійшло до обласної комісії захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств, відбулась перереєстрації права оренди на земельні ділянки, що перебували у користування господарства, на іншу невідому юридичну особу ТОВ «Еліт Профі Плюс».  Це товариство зареєстроване у місті Києві, однак, за адресою, що значиться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, фактично відсутнє, повідмоляє Головне територіальне управління юстиції в Рівненській області..

Нагадаємо, що минулоріч оперативним штабом захисту аграріїв та землевласників від протиправних посягань розглядалось питання реєстрації припинення права оренди на підставі підробних додаткових угод та реєстрації права оренди за невідомою київською юридичною особою ТОВ "Книга Сіті".

Завдяки зусиллям Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги рішенням Здолбунівського районного суду від 27 червня 2018 визнано недійсними договори оренди земельних ділянок вказаним товариством. Оскільки такі договори власниками земельних ділянок не підписувались, а їх підписи підроблено. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також