На Здолбунівщині затримали чоловіка, який приїхав підзаробити та поцупив велосипед

1362 0

Ми у соцмережах:

На Здолбунівщині затримали чоловіка, який приїхав підзаробити та поцупив велосипед

Учора, дев’ятого серпня, 50-річний житель села Залісся Здолбунівського району приїхав до Мізоча у пошуках тимчасових заробітків. Втім, нікуди не влаштувавшись, вкрав велосипед. За це тепер перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини, правоохоронці з’ясували, що близько 14:00 31-річний житель Мізоча покинув велосипед біля магазину та пішов за покупками. Велосипед без нагляду помітив 50-річний чоловік та зібрався їхати ним додому.

У цей момент із магазину вийшов власник велосипеду, який кинувся наздоганяти крадія та кричав аби той зупинився. Проте злодій почав їхати швидше. Зловмисника наздогнали на автомобілі.

Начальник слідчого відділення Петро Калюш розповів, що зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчий підготовив клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

З’ясувалося, чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Цього року він викрав ще два велосипеди. Наразі призначені товарознавчі експертизи, за результатами яких вирішуватиметься питання про повідомлення чоловіку про підозру вчиненні обох злочинів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також