На Житомирщині пасажирський автобус з Рівного влетів у вантажівку

3368 0

Ми у соцмережах:

На Житомирщині пасажирський автобус з Рівного влетів у вантажівку

Як стало відомо «Рівне Вечірнє», на трасі Київ – Чоп в Житомирській області близько шостої ранку сталася дорожньо-транспортна пригода.

 «Біля Йосипівки Житомирської області рівненська маршрутка потрапила у ДТП. В'їхала у вантажівку. Не знаю, що за перевізник, але номерні знаки наші. Весь перед зім'ятий», - повідомила читачка «РВ».

 В поліції Житомирської області факт ДТП підтвердили. Подія сталася 30 липня близько 6:30 на 78 км автодороги Київ-Чоп, у Житомирському районі. Нині на місці події працює слідчо-оперативна група поліції.

Попередньо відомо, що відбулося зіткнення маршрутного автобуса «Volkswagen LT» та вантажівки «Mercedes-Benz», що рухалися у попутному напрямку. У результаті транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а водія мікроавтобуса затисло у салоні. Рятувальники допомогли звільнити 29-річного чоловіка, після чого його передали медикам «швидкої».

За попередньою інформацією, пасажири «Volkswagen»  травм не отримали та, пересівши в інший транспортний засіб, продовжили свій шлях.

Нині на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Триває встановлення всіх причин та обставин події.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також