На з`їзд суддів України поїде Єремейчук

1641 0

Ми у соцмережах:

На з`їзд суддів України поїде Єремейчук

Судді Апеляційного суду Рівненської області визначилися з кандидатурою судді, який представлятиме їх інтереси на черговому з’їзді суддів, що відбудеться у столиці 5 та 6 березня.

Шляхом таємного голосування, що відбулося у ході зборів суддів, вони проголосували за досвідченого суддю-спікера — Сергія Єремейчука, який уже брав участь у роботі з’їздів у попередні роки.

Про результати роботи за 2017 рік прозвітували голова Апеляційного суду Рівненської області Олег Полюхович, його заступник — Степан Шимків та керівник апарату суду Леся Хилевич. Суддя Надія Ковальчук обговорила з колегами засади формування колегій судової палати з розгляду цивільних справ суду апеляційної інстанції.

Затвердили судді Комунікаційну стратегію Апеляційного суду Рівненської області на 2018-2020 роки, що дозволить скоординувати й поліпшити співпрацю з засобами масової інформації та громадськістю, встановити змістовний та постійний діалог з суспільством, вивести на якісно новий рівень роль українських судів та формувати позитивний імідж судової гілки влада.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також