На блокпості у Сарненському районі у житомирянина знайшли незаконну деревину

694 0

Ми у соцмережах:

На блокпості у Сарненському районі у житомирянина знайшли незаконну деревину

На блокпості, що знаходиться на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» у колишньому Рокитнівському районі, поліцейські першого лютого зупинили вантажівку «DAF» із напівпричепом.

Під час перевірки та на запитання правоохоронців, який вантаж перевозиться, 30-річний водій, житель Житомирщини, відповів, що деревину. Однак, жодних підтверджуючих документів про законність її придбання не надав. До того ж, відмовився від огляду транспортного засобу, повідомляє поліція Рівненщини.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Транспортний засіб доставили на територію поліцейського відділку.

Сьогодні під час проведення невідкладних слідчих дій поліцейські за результатами огляду транспортного засобу виявили у напівпричепі майже 30 кубічних метрів деревини породи сосна.
Як пояснив водій, його попросили доставити лісопродукцію на Сарненщину, а документи нібито були у замовника, і він їх мав передати.
Слідчий Рокитнівського відділення підготував клопотання про накладення арешту на вилучене майно, яке перебуває на розгляді суду. У рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 246 Кримінального Кодексу України (перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев), поліцейські встановлюють походження деревини, а також осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також