Селяні налякані: над Томашгородом літав дрон і була велика облава (ВІДЕО)

11873 0

Ми у соцмережах:

Селяні налякані: над Томашгородом літав дрон і була велика облава (ВІДЕО)

На Рівненщині поліцейські відпрацьовують населені пункти північних районів.

Сили оборони області у взаємодії із територіальними громадами для забезпечення та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, публічної безпеки і порядку, протидії злочинності, зокрема унеможливлення незаконного видобутку бурштину проводять превентивні заходи на території області.

23 березня поліцейські спільно із Нацгвардією, представниками Служби безпеки регіону, військовослужбовцями служби правопорядку відпрацьовували село Томашгород колишнього Рокитнівського району

Пошукові групи на в’їздах-виїздах у населений пункт перевірили 59 транспортних засобів, 378 житлових будинків, 409 осіб, серед яких і внутрішньо переміщені.

Крім того, в рамках кримінальних проваджень за фактами незаконного видобутку бурштину та опору працівникові правоохоронного органу,на виконання ухвал суду слідчі, працівники карного розшуку за силової підтримки спецпідрозділів «КОРД» (корпусу оперативно-раптової дії)  і РПОП (роти поліції особливого призначення) провели шість обшуків, за результатами яких вилучили речові докази, які мають значення у справі

39-ти та 41-річній місцевим жителькам слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 28 ч.2 статті. 342 Кримінального Кодексу України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу). Відносно ще 6 фігурантів кримінального провадження тривають слідчі дії та вирішується питання про повідомлення про підозру.

Правоохоронці продовжують проведення заходів у населених пунктах північних районів Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також