Надєїн придумав, як списати мільйонні борги «Вереса»

1546 0

Ми у соцмережах:

Надєїн придумав, як списати мільйонні борги «Вереса»

Після вольової перемоги рівненських футболістів над харківським «Металістом» місцеві любителі футболу дізналися новину, яка їх спантеличила. Господарський суд Рівненщини прийняв заяву компанії «Базиспромбуд», яка будує спортивну базу «Вереса» на вулиці Захисників Маріуполя. Компанія просить визнати народний клуб «Верес» неплатоспроможним та почати процедуру банкрутства. Виявилось, що за три роки на рахунках цієї структури, яка називається АТ «Рівненський народний клуб «Верес», накопичилося близько 100 мільйонів гривень боргів. Половина цієї суми — борг перед будівельною компанією.

Попри загрозу банкрутства клуб, як і раніше, веде господарську діяльність та продовжує розбудовувати свою інфраструктуру. Спокійний і власник клубу Іван Надєїн, який уже встиг переконати рівненських вболівальників, що нічого поганого не трапилося, а борги «спишуть».

Іван Надєїн, бізнесмен:

Позитивним сигналом для вболівальників є те, що ми відкрито працюємо з боргами, а не вирішуємо це питання під сукном. Подання ж до суду — це нормальний процес, який ніяк не позначиться на житті клубу. Загальноприйнята у світі процедура врегулювання кредиторської заборгованості. Футбол — збиткова справа. Більшість українських клубів — збиткові. Стосовно процедури банкрутства, то це питання буде врегульовано в законний спосіб рішенням суду. Це буде оздоровлення і відновлення. Однак врегулювання точно буде не у фінансовий спосіб, бо такої суми нам не знайти. Можливо, наші борги будуть списані. Не виключаю й такого варіанта.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також