Надєїн розповів про майбутніх новачків «Вереса»

1272 0

Ми у соцмережах:

Надєїн розповів про майбутніх новачків «Вереса»

Президент НК «Верес» Іван Надєїн розповів, ким може підсилитися клуб у це міжсезоння. За його словами, команда потребує підсилення за декількома позиціями. Насамперед це позиція, за якими декілька гравців покинули клуб.

Наразі відомо, що до команди може приєднатися легіонер. Поки що його ім’я не розголошується. Президент «Вереса» лише зазначив, що це буде гравець з Європи.

- Приїде людина. Він пройде медичний огляд. Ще не зрозуміло, чи він підійде. Він – з Європи. Це перспективний іноземець, – каже Іван Надєїн. 

- Окрім цього у нас ще будуть новачки. Нам потрібні ці позиції, з якими ми розпрощалися. Це центральний захисник, атакуючий півзахисник, правий, центральний і воротар. П'ять, шість гравців. Приїде на оглядини більше. Проблема в тому, що ми – Друга ліга. Якщо людина якась амбітна, то вона точно захоче себе спробувати у Прем’єр-лізі, у Першій лізі. Позиція така – тренер готує ці кандидатури, а ми їх затвердимо, – додає він. 

Нагадаємо, нещодавно «Верес» покинули шестеро гравців: захисник Сергій Любчак, півзахисники Валерій Сад, Віталій Тимофієнко та Іван Гребенюк та Мар'ян Мисик. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також