Надійшла перша партія комп’ютерної техніки для амбулаторій

1032 0

Ми у соцмережах:

Надійшла перша партія комп’ютерної техніки для амбулаторій

Перша партія комп’ютерної техніки для лікарських амбулаторій надійшла на Рівненщину.

Вона була закуплена в межах реалізації проекту Світового банку «Покращення охорони здоров’я на службі у людей».  Закуплене обладнання разом з відповідним програмним забезпеченням, яке для нашої області розробляє одна з кращих ІТ-компаній в Україні, – ТОВ «Елекс», дозволить об’єднати практично усі медичні заклади області в єдину електронну мережу. 

На сьогодні в нашій області не існує єдиної системи обліку хворих. Кожна лікарня має свою, власну систему, яка не комунікує з іншими системами. Розробляючи рівненський компонент проекту Світового банку, передбачили створення єдиного реєстру пацієнтів хворих на серцево-судинні захворювання. Він дозволить об’єднати практично усі лікарні області в єдину мережу та надасть доступ лікарям з районних лікарень та серцево-судинного центру до інформації, якою оперують сімейні лікарі та лікарі амбулаторій.

Нині Рівненщина отримала серверне та мережеве обладнання, а також частину ноутбуків для сімейних лікарів. Після того, як компанія ВалТек поставить повний перелік обладнання та буде затверджений його розподіл, ноутбуки передадуть для користування лікарям, - повідомила прес-служба РОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також