Надувні басейни – «must have» літнього дозвілля

682 0

Ми у соцмережах:

Надувні басейни – «must have» літнього дозвілля

Спекотними літними днями дітки просто обожнюють хлюпатись у теплій водичці. Звісно,ю більшість батьків намагаються запланувати відпустку поблизу озера чи моря. Та, зазвичай, такий відпочинок триває максимум десять днів. Що ж робити решта часу, адже більшість ставків та річок в сучасних містах є досить сумнівними? Ідеальним варіантом для проведення часу влітку є дитячий басейн. Такий варіант підходить дітлахам, які обожнюють водичку, та навіть тим хто боїться заходити у природні водойми. Зазирнувши на https://aquapolis.ua/ua/pools/tip_bassejna/detskie.html, ви будете приємно здивовані, як асортиментом, так і доступною ціновою політикою.

І басейн, і батут

Вибір надувних басейнів – настільки величезний, що спершу можна й розгубитись. Басейни відрізняються, як розміром, кольором, формою, місткістю. До речі, більшість моделей дозволяють використовувати їх не лише за прямим призначенням, а ї в якості батуту чи ігрового майданчика. Басейн можна наповнити, як водою, так і кульками чи іграшками, цікаве дозвілля діткам забезпечене! Якщо із самого ранку наповнити басейн прохолодною водою, то під сонячним промінням вона вже за кілька годин нагріється до теплої температури.

Надувні басейни є мобільними, тому їх можна використовувати:

♦ на ділянці поблизу будинку,

♦ на дачі,

♦ на природі,

♦ під час поїздок до моря.

Просте обслуговування та транспортування

Транспортувати та зберігати надувний басейн – простіше простого. Під час обслуговування не виникне жодних труднощів. Головне, обережно здувати та надувати обрану модель. Часто такі басейни ще й додатково комплектуються різноманітними гірками, фонтанчиками, аксесуарами, що приводить дітлахів у повний захват. Будьте готові до того, що до вас навідається уся сусідська малеча, таку розвагу вони навряд чи зможуть випустити з вигляду.

Вік та зріст дитини

Обираючи надувний басейн, потрібно в першу чергу орієнтуватись на вік та зріст дитини. Для найменших дітлахів варто придбати варіант із м’якими бортиками та надувним дном. Також варто звернути увагу на шви, аби вони не були жорсткими, щоб ніжна дитяча шкіра ненароком не травмувалась.

А от форма і забарвлення залежать виключно від ваших вподобань. Краще, купувати не найменший варіант басейну, а трішки «на виріст». Дитині цікавіше плавати та бавитись у просторій моделі.

Незамінний помічник

Дитячий басейн стане незамінним помічником влітку. Часто після придбання дитячого надувного басейну покупці повертаються й за дорослим варіантом. Адже що може бути кращим дозвіллям влітку, аніж купання у теплій воді?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також