«Нафтогаз України» направив чергову допомогу для лікарень Рівненщини

663 0

Ми у соцмережах:

«Нафтогаз України» направив чергову допомогу для лікарень Рівненщини

27 моніторів пацієнта, 2 рентген-апарати та 25 тисяч респіраторів – Рівненщина отримала черговий вантаж від НАК «Нафтогаз України».

Медичне обладнання буде розподілене між 5-ма опорними закладами області, які лікують пацієнтів із COVID-19. Це – міська лікарня Рівного та Дубно, а також Сарненська, Рокитнівська та Костопільська ЦРЛ.

«Це вже друга партія допомоги від «Нафтогаз України». Декілька тижнів тому Рівненщина отримала засоби захисту для персоналу лікарень та медичне обладнання, за допомогою якого можна вчасно виявляти ускладнення від COVID-19. А сьогодні соціально відповідальний бізнес продовжує надсилати допомогу для медиків Рівненщини», - розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко.

Обладнання потрібне для контролю параметрів життєдіяльності оперованих або тяжкохворих пацієнтів. Завдяки моніторам значно полегшується спостереження за хворими, що знаходяться в реанімації або палаті інтенсивної терапії. А рентгени – для дослідження внутрішньої структури об'єктів, які відображаються за допомогою рентгенівських променів, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також