Налякали «іллічів»

2039 0

Ми у соцмережах:

Налякали «іллічів»

Минулої суботи на руїнах стадіону «Авангард» уперше в цьому тисячолітті був аншлаг. На попередніх матчах «Вересу» трибуни теж були заповнені, але на грі проти лідера змагань у першій лізі місць на всіх не вистачило, тож частині глядачів довелося стояти уздовж футбольного поля або вмощуватися на залишках зруйнованих трибун.

«Верес» — «Іллічівець» — 3:1 (0:0). 8 жовтня 2016 року, стадіон «Авангард», 5658 глядачів
Арбітр — Віталій Романов (Дніпро). Асистенти — Павло Почепецький (Дніпро) та Максим Левченко (Кривий Ріг). Четвертий арбітр — Роман Новосад (Дубно). Спостерігач арбітражу — Ярослав Лемех (Львів).
Голи: Степанюк (72), Борзенко (75, 79) — Мишньов (61).
Попередження: Сергійчук (81), Орловський (88) — Кісіль (52), Вакуленко (78).
НК «Верес»: Когут, Зозуля, Борзенко, Білий, Западня, Кучеров, Неплях (Козьбан, 64), Орловський, Котляр (Герасимець, 46), Волошинович (Сергійчук, 70), Степанюк. Запасні: Леонідов, Коблюк, Ралюченко, Бурлін.
Головний тренер: Володимир Мазяр.
«Іллічівець»: Гальчук, Цюпа, Вакуленко, Сидоренко, Насонов, Тищенко, Кольцов, Мишньов (Фомін, 81), Кожанов, Дорошенко (Лебеденко, 76), Кісіль. Запасні: Худжамов, Козак, Валєєв, Дуць, Нехтій.
Головний тренер: Олександр Севідов.

Результати матчів 13-го туру: Авангард-Арсенал 0:2, Колос-Полтава 1:0, Тернопіль — Оболонь-Бровар 0:0, Буковина-Миколаїв 2:0, Геліос — Нафтовик-Укрнафта 1:0, Черкаський Дніпро-Суми 0:2, Десна-Інгулець 1:0, Скала-Гірник-Спорт 3:2.
Верес

Гру проти команди з Маріуполя з непристойною назвою «Іллічівець» наша команда розпочала дуже обережно. Було видно, що наш тренер Володимир Мазяр побоювався суперника — у складі «Вересу» замість нападника вийшов захисник. Обережна гра з обох сторін тривала до середини другого тайму, аж поки рівняни не «догралися». Захисники «Вересу» несподівано «забули» за своїми спинами маріупольця Дмитра Мишньова, і гравець молодіжної збірної України красиво обіграв нашого воротаря. Лише після цього «Верес» заграв нарешті у справжній футбол. Щоправда, на те, щоб оговтатися від пропущеного м'яча, команді знадобилося хвилин десять, упродовж яких на поле замість захисника Євгена Непляха вийшов нападник Дмитро Козьбан. Саме він втік від маріупольських захисників та віддав м'яча Руслану Степанюку, якому залишилось лише влучити у ворота. Після цього гра у гостей розладналася. Налякані галасом переповнених трибун «іллічі» почали помилятися, і Сергій Борзенко двічі влучив у їхні ворота після кутових у виконанні Артура Западні. Врешті команда з Рівного не мала права не виграти у команди з «комуністичною» назвою. І якби той же Козьбан використав свої нагоди, був би повний розгром команди, яка до цього ще жодного разу не програвала. Але і рахунок 3:1 був занадто переконливим, аби зрозуміти, що «Верес», коли він грає на повну силу, може перемогти будь-якого суперника у першій лізі. Тепер на нашу команду очікують ігри проти команд із верхньої частини турнірної таблиці. Хочеться сподіватися, що підопічні Володимира Мазяра проведуть їх так само натхненно, як останні двадцять хвилин матчу проти маріупольців. А перший аншлаг на футболі у Рівному виявиться не останнім.

Микола НЕСЕНЮК.

Таблиця


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також