Нам обіцяли «Барселону»

8170 2

Ми у соцмережах:

Нам обіцяли «Барселону»

Ви ще не забули як три роки тому по Рівному висіли сітілайти із закликом втілити у життя мрію і створити у місті «народний клуб» за прикладом «Барселони»?

Пропозиція була проста – скинутися хто скільки зможе на футбольний клуб, який був би власністю тих, хто скинувся і звітував би про свої заробітки та витрати. Так як це робиться у клубах Іспанії та Португалії. Ми не вірили – Олексій Хахльов переконував, що це реально.

Реально зібрали кілька десятків тисяч гривень. Разом із виручкою від квитків та скромною допомогою місцевих спонсорів цих грошей могло вистачити на команду другої ліги із місцевими хлопцями у складі. Вони би грали не так за гроші, як за можливість виступати на такому рівні…

Саме тоді почались перші «непонятки». Команду чомусь зібрали із «привозних» гравців і тренера також привезли. У роздягальні заправляв львівський «рєшала» на прізвище Боровіков. Чому тоді не було подумати, що на наші убогі гривні ніхто би сюди не поїхав?

Далі не продовжуватиму. Тому що на кожне моє застереження щодо підозрілості тих чи інших дій «народного клубу» вискакувала купа тролів, які оголошували мене ворогом. Мені не звикати. Я тоді подумав – ну радійте собі, не зважайте на те, що клуб вже проданий Копитку, що клуб обманом втягнули у вищу лігу, що команда і тренер и постійно під підозрою у договірняках…

Ще рік тому я поцікавився історією стосунків Хахльова і Копитка. Виявилось, що вони знайомі ще із часів президента Ющенка, коли Хахльов був його зятем… Я напряму запитав про це у Хахльова. Він уникнув відповіді. Стало ясно, що все так було і задумано із самого початку. Та хіба можна було про це говорити, коли народ верещав від радощів і мотався на ігри до Львова?

Тепер усім все зрозуміло. Обіцянка «Барселони» була лише прикриттям не дуже чистої оборудки. Що далі?

Ви будете сміятись, але для відродження футболу в Рівному потрібна людина із ентузіазмом і авантюрністю… Олексія Хахльова. Рівних йому не бачу навіть близько. Якби то його енергію та на добру справу… Можна було би повторити спробу. Але хто ж йому тепер повірить? Хіба що Хахльов щиро скаже нам всю правду як є і ми знову почнемо створювати нашу «Барселону».

Ви у це вірите? Я теж не вірю. Але сподіваюся. Хто знає, які у Олексія подальші плани?

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також