Під музику Вівальді та Моцарта відвідувачі ресторанів їдять краще, ніж під наспіви Брітні Спірс і їй подібних. До такого висновку дійшли вчені університету англійського міста Лейцестер.
Під музику Вівальді та Моцарта відвідувачі ресторанів їдять краще, ніж під наспіви Брітні Спірс і їй подібних. До такого висновку дійшли вчені університету англійського міста Лейцестер. Очевидно, класична музика створює в людей відчуття заможності, звідси і схильність до більших витрат грошей. Для порівняння: під звуки великих композиторів відвідувачі ресторану замовляють порцію мінімум на 24 фунти стерлінгів, а під поп-музику на 22. Без музики вартість замовлення, зробленого голодним клієнтом, склала лише 21,7 фунта стерлінгів.