Напад у потязі: рецидивіст увірвався в купе та намагався згвалтувати жінку

1127 0

Ми у соцмережах:

Напад у потязі: рецидивіст увірвався в купе та намагався згвалтувати жінку

Побита і ледь не зґвалтована на очах у сина прямо у купе пасажирського потяга. 28-річна Анастасія разом з 6-річним Захаром їхала з Запоріжжя до Києва. На середині дороги в купе до жінки зайшов невідомий, почав бити, роздягати і примушував до сексу.

Після наруги голяка переконував працівників поїзду - це звичайні розбірки між чоловіком та дружиною. Про напад у соціальних мережах Настя розповіла сама. 

- Чоловік перестав агресувати, зняв труси й почав до мене приставати. Я попросила, щоб трішки зачекав, адже син ще не спить і це все бачить. Ввесь час допоки я заспокоювала сина, голий чоловік з ерекцією гладив мені ноги і цілував їх, на мої пручання говорив "Будь умничкой, будь хорошей девочкой и больше не пострадаешь, розповіла постраждала.

Як повідомив т.в.о. начальника поліції Києва Віктор Нечитайло, чоловіка затримали на місці.

 Ним виявився раніше судимий за крадіжку уродженець Запоріжжя, 1975 року народження. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб під вартою без права внесення застави.

Справу відкрили за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) та ч. 2 ст. 122 (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості) Кримінального кодексу. У разі доведення вини йому загрожує позбавлення волі терміном до 7 років. Більше - дивіться у сюжеті ТСН.

Укрзалізниця  приносить щирі вибачення постраждалій пасажирці і просить поновити супроводження поїздів далекого сполучення під час руху співробітниками поліції. Раніше в кожному потязі Укрзалізниці їздили патрульні, а злочинами займалася лінійна міліція. У 2015 році підрозділ ліквідували. У МВС тоді пояснювали, мовляв, у слідчих мало роботи, бо мають зо три справи на місяць.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також