Нападника на дівчину у Рівному поліція посадила в ізолятор

1000 0

Ми у соцмережах:

Цим ножем нападник погрожував жертві

27- річного Павла Коржика зі Здолбунова поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Він скоїв напад з ножем на дівчину на  вулиці Чорновола у Рівному близько 15-ї години 18 липня. Забрав олоті прикраси. З  її слів, намагався зґвалтувати. Також завдав їй поранення шиї. Дівчині вдалось вирватись з рук нападника і повідомити патрульному Олександру Лампеці, який випадково перебував поблизу місця події у свій вихідний день. Олександр затримав нападника. У нього  виявив золоті прикраси та ніж. Дівчина опізнала нападника та свої речі. Сама вона є переселенкою із Миколаєва, їй 19 років. Із затриманим проводять першочергові слідчі дії.

Поліція Рівненщини повідомила: за результатами проведених першочергових процесуальних дій відомості внесені до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України, тобто за фактом розбою, скоєного в умовах воєнного стану та поєднананого із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

27-річного нападника, жителя Рівненського району, затримали у порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Відомо, що чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі за зґвалтування. Із потерпілою наразі продовжують працювати поліцейські. Усі обставини події встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також