Напали і побили власника стоматологічної клініки з Рівного

7050 0

Ми у соцмережах:

Напали і побили власника стоматологічної клініки з Рівного

У Березному власник стоматологічної клініки «Євродент» Тарас Ширко став жертвою робійного нападу і тепер шукає свідків події.

 Тарас Ширко мешкає в Рівному, а в Березне їздить працювати у власній стоматології «Євродент». 8 листопада допізна був на роботі.

-          Вийшов з кабінету і пішов до свого автомобіля, - розповідає чоловік. – Поруч стояв підозрілий затонований Passat B5 з працюючим двигуном. Коли з нього вийшли два чоловіки спортивної статури у чорному та в балаклавах, я зрозумів, що то по мою душу. У відповідь на запитання, що їм потрібно, отримав два удари у ліву і праву скроні.

Тарас упав на землю, а нападники почали бити його ногами. Все це тривало не більше, ніж півхвилини, після чого вони сіли в авто і поїхали. Чоловік в шоці від пережитого поїхав додому, а вже наступного дня звернувся в поліцію та лікарню.

-          Напад пов’язую із справою про поділ майна між мною та своєю колишньою дружиною, яка зараз знаходиться в суді,  - каже Тарас Ширко. – Принаймні нападники дали мені зрозуміти, що я повинен не стояти на своєму, а поступитися.

Потерпілий зараз разом із поліцією шукає свідків побиття. Каже, що автомобіль кружляв у тому районі з обіду. Напад стався на вулиці Грушевського, 13 в Березному. Якщо маєте якусь інформацію про це, звертайтеся за номером телефону: 0978332293


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також