Напередодні Нового року у ДТП загинув рівнянин

34634 0

Ми у соцмережах:

Напередодні Нового року у ДТП загинув рівнянин

Сумна подія сталася 30 грудня по дорозі з Києва до Рівного. У дорожньо-транспортній пригоді загинув уродженець Рівненщини Владислав Шатило.

 Про це повідомила голова ГО «Рівне – ТАКМЕД» Тетяна Воронцова, яка була його однокласницею:

«Це дійсно важко розуміти, що життя може обірватися в одну мить, коли купа планів, житєвої енергії, маленька донечка, красуня дружина і весь відкритий світ перед тобою...»

З деталей відомо тільки, що ДТП сталося на трасі Київ – Чоп 30 грудня. Поліція поки деталей інциденту не надає.

У цей же день стався інцидент, про який «РВ» повідомляла раніше. На автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Бабин, що у Гощанському районі, сталась ДТП.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля «Renault Rapid», здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із мікроавтобусом «Volkswagen Crafter», а потім — із «Mercedes Vito», що рухався за ним.

Від удару «Renault Rapid» розтрощило вщент, а «Volkswagen Crafter» вилетів у кювет.

Від отриманих травм на місці події загинула 10-річна пасажирка «Renault Rapid» — донька водія автівки. Останнього із політравмою, відкритим переломом ноги та закритою черепно-мозковою травмою доставили до лікарні. У нього відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також