Напідпитку, ще й грозився побити: у Рівному затримали оператора атракціонів

2272 0

Ми у соцмережах:

Напідпитку, ще й грозився побити: у Рівному затримали оператора атракціонів

На зауваження не реагував.

Учора в містечку атракціонів, що в міському парку ім. Шевченка у Рівному, було не зовсім до розваг. Перехожим довелося кликати на допомогу правоохоронців.

Як розповідають у прес-службі патрульної поліції Рівненщини, виклик отримали близько 18-ї години про те, що невідомий чоловік погрожує фізичною розправою:

- Велопатрульні негайно прибули за вказаною адресою, де виявили громадян, які розпивали алкогольні напої. Спільно із заявником поліцейські розшукали особу, яка погрожувала фізичною розправою. Чоловік поводився неадекватно, погрожував заявнику та нецензурно висловлювався. На законні вимоги поліцейських припинити правопорушення не реагував. У присутності вартових порядку продовжив розпивання алкогольних напоїв. Як з'ясувалося пізніше, він є оператором дитячих атракціонів. Охоронці порядку затримали його для складання адміністративних матеріалів. У медичному закладі останній відмовився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння.
 
На 55-річного працівника інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 179 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві), ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. А інших учасників події притягнули до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв в громадському місці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також