Напівживу матір прикопав на городі

1641 0

Ми у соцмережах:

Напівживу матір прикопав на городі

Сергій Дивульський з Володимирця, який завдав 60-річній матері кілька ударів сокирою і лопатою, після чого присипав жінку землею на городі, за ґратами проведе 9 років та 6 місяців.

Безробітний 40-річний Сергій проживав з матір’ю. Обоє зловживали алкоголем. Тому той фатальний ранок у родичів розпочався як завжди — з розпивання оковитої. Між ними виникла сварка. Сергій схопив сокиру у вдарив матір, яка взялася докоряти йому за невиконану роботу у господарстві, по голові. Оскільки ж та захистилася рукою, наніс ще один удар, після чого пішов на город. Там його через деякий час знайшла скривавлена жінка, яка продовжила сварку з сином, за що й отримала ще й лопатою по шиї, після чого знепритомніла. Сергій прикопав матір на городі. Свідками цього стали найближчі сусіди, які й повідомили працівників поліції і медиків.

Правоохоронціі застали Сергія у будинку. Він саме вимивав підлогу від крові. Лікарі ж діагностували у потерпілої політравму, множинні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану руки, множинні забійні гематоми грудної клітки, травматичний шок. Життя жінці лікарі врятували, однак стан її здоров’я відтоді значно погіршився.

Володимирецький районний суд позбавив Сергія волі на 9 років 6 місяців. Також суд задовольнив цивільний позов потерпілої. Обвинуваченому доведеться відшкодувати їй 19 тисяч майнової шкоди та 70 тисяч — моральної.

Не погодившись з вироком суду першої інстанції, захисник обвинуваченого оскаржив його в апеляційному порядку. Він переконував суд у необхідності змінити вирок Володимирецького районного суду в частині призначеного покарання та призначити покарання — 5 років позбавлення волі. Прокурор заперечував проти задоволення вимог апеляційної скарги.

Суддя-спікер Апеляційного суду Рівненської області  Сергій Єремейчук повідомив "РВ", що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ заслухала доводи сторін, взяла до уваги обставини вчинення особливо тяжкого злочину та у задоволенні апеляційної скарги відмовила. Відтак Сергій наступні 9 років відбуватиме покарання у в’язниці.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також