Напій довгожителів

1289 0

Ми у соцмережах:

Напій довгожителів

Речовини, якими чай з лимоном забезпечує організм, мають властивість зміцнювати імунітет, покращуючи захист людини від інфекцій. Тож недарма його вважають напоєм довгожителів.

На думку вчених зі США, чай з лимоном може називатися напоєм довголіття — завдяки його корисному ефекту збільшуються шанси на продовження життя. Зокрема, вони зазначають, що додавання лимона до чорного чаю покращує засвоєння чайних антиоксидантів. Здатність організму засвоювати антиоксиданти з чаю завдяки лимону підвищується приблизно на 80%, — зауважили вони.

Крім того, сік лимона, який потрапляє у напій, містить безліч корисних для підтримки здоров'я речовин. При вживанні чаю з лимоном організм отримує певні дози кальцію, магнію, вітаміну C, а також біофлавоноїдів.

Якщо зробити пиття чаю з лимоном регулярною звичкою (за відсутності протипоказань), він справді може стати для людини напоєм довголіття. Перераховані речовини допоможуть ефективно підтримувати стан серця, допомагають контролювати вагу, а також покращують травлення.

Крім того, вони сприяють зміцненню імунітету, а також допомагають у боротьбі з інфекціями. Як наслідок — збільшення тривалості життя, зазначають фахівці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також