Напій від нервів

1467 0

Ми у соцмережах:

Напій від нервів

Останні дослідження американських вчених показали, що какао може бути корисне для здоров’я і має властивості, які раніше не були відомі науці.

Дослідники зазначають, що найголовніша властивість какао — це можливість впливати на нервові клітини. Виявилося, що напій какао позитивно впливає на психіку людини, на нервову систему, допомагаючи нервовим клітинам відновлюватися, і налагоджує нейронні зв’язки в мозку, які руйнуються в результаті стресів.

Крім того, какао знижує підвищений тиск, покращує стан судин, допомагає в лікуванні серцево-судинних захворювань, знижує відчуття тривоги. У какао-бобах містяться флавоноїди — речовини, що поліпшують баланс кров’яного тиску і сприяють оптимальному кровопостачанню внутрішніх органів. Завдяки цьому організм активніше очищується від небажаних для нього компонентів, що сприяє оздоровленню як у фізіологічному, так і в психічному аспекті.

Вчені говорять про те, що користь какао безсумнівна, але вживання цього напою може і негативно впливати на організм, якщо пити його у великих кількостях, оскільки, крім антиоксидантів і корисних речовин, напій також містить калорії, що сприяє зайвій вазі. Тому какао не варто вживати з цукром.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також