Напої не для чоловіків

902 0

Ми у соцмережах:

Напої не для чоловіків

Кожна людина повинна підтримувати водний баланс в організмі, тому єдино корисна на всі 100% рідина — це чиста вода. Інші ж напої можуть негативно позначитися на здоров'ї. Фахівці розповіли, від яких напоїв чоловікам, і не тільки їм, краще відмовитися насамперед, щоб мінімізувати ризик різноманітних захворювань.

Ворог № 1 — фруктові соки. У них велика кількість цукру і калорій. Якщо їх регулярно вживати, то можна не тільки значно додати у вазі й збільшити ризик розвитку інфаркту, але і діабету.

Ворог № 2 — напої «3 в 1». Як правило, вони складаються з однієї «хімії», містять цукор і сухе молоко. Після їх вживання в режим неспання ваш організм не перейде. А ось пальмова олія, що входить до їхнього складу, підвищить рівень холестерину і ризик розвитку атеросклерозу судин.

Ворог № 3 — вся газована вода, навіть мінеральна. Солодкі газовані напої можуть призвести до розвитку діабету, а в мінеральній воді міститься луг, який негативно впливає на процес травлення.

Ворог № 4 — алкоголь. Спиртовмісні напої вбивають печінку, органи шлунково-кишкового тракту, нирки, підшлункову залозу і можуть призвести до алкоголізму.

Ворог № 5 — кава. Вона виснажує організм, крім того, не найкращим чином впливає на центральну нервову і серцево-судинну системи. Також цей підбадьорливий напій може спровокувати розвиток проблем з шиєю і спиною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також