Нардеп Литвиненко вчиться бути депутатом у "курортній" школі

1036 0

Ми у соцмережах:

Нардеп Литвиненко вчиться бути депутатом у

Ранкова пробіжка по схилах гір Трускавця, купання в басейні до тренінги майже до ночі – так живе кілька днів поспіль Сергій Литвиненко, директор Зірненського спиртзаводу, якого обрали депутатом від Рівненщини. Нині він навчається у "Школі Зе депутата", яку пропрезидентська партія "Слуга народу" облаштувала у курортному Трускавці.

- Особисто я покладаю великі надії на це навчання. Яким має бути його формат ? Максимально інтенсивним, жорстким і насиченим, - зізнався нардеп Литвиненко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Між перевари він має час випити каву та поспілкуватися з колегами.

Темою  другого насиченого дня інтенсивного курсу навчання була  «Побудова особистої стратегії депутата».

-  Разом з колегами слухали тренінги, розбирали кейси для створення власної стратегії. Навчання цікаве та сповнене інтерактивом, а робота в групах дозволяє познайомитись ближче з колегами та обмінюватися професійним досвідом. Це взагалі дуже корисна штука, особливо в умовах майбутньої праці в парламенті! підсумував пройдене нардеп. -  Отже, таке спекотне літо для Зе!Депутата: освітній інтенсив з лекціями і тренінгами, домашні завдання із стислими дедлайнами та позитивна атмосфера.

Третій день перебування у Трускавці нардеп провів з користю для свого здоров’я.

-  Починати робочий день треба вміти правильно: ранкова пробіжка по схилах гір Трускавця із неймовірними ароматами хвойних лісів і гірських трав.  А для того, щоб набратися нових сил для навчання - ще пропливти декілька сот метрів в басейні. Ось так починається мій ранок у Школі Зе депутата! розповів Сергій  Литвиненко.

А далі він опублікував кілька світлин з коллегами, прокоментувавши їх так: «Віктор Пинзеник викладає нам курс з макроекономічної політики. Разом з колегами вивчаємо бюджетний процес, місце економіки України в світі та багато іншого. Школа Зе!Депутата - це лекції та практикуми від найкращих міжнародних та українських фахівців!».

Інтенсивне навчання «зелених» нардепів у Трускавці триває. Вечірня програма  "Школи Зе депутатів"  тривала учора з 19.00-22.00 години.

Отримали цікаве завдання - моделювання стратегії розвитку економіки України, працюємо в командах. Всі ми у великому натхненні на подальшу продуктивну роботу в парламенті, - так підсумував той день рівненський нардеп Литвиненко.

 

BBC повідомляє, що  "Школа Зе депутатів" проходить у п'ятизірковому курортному комплексі "Rixos-Прикарпаття", де найдешевший одиночний номер зі сніданком зараз коштує від 2 900 грн за добу, а номер на двох - від 3 500 грн.  Ціна панорамного люксу на одну людину становить 8 250 грн, на двох - 8 850 грн, апартаменти - близько 20 000 грн. У готелі є басейни, бари і ресторани, а також SPA-центр, боулінг і тренажерний зал.

 У партії "Слуга народу", яка оплачує "Школу", пояснили вибір готелю браком часу на організацію та нестачею вільних місць у інших місцях.Вибір готелю також пояснили тим, що тут є великий конференц-зал, де можна поставити 29 столів для навчання майбутніх депутатів у групах.  Загалом на "Школу" приїхали близько 250 обранців від "Слуги народу".

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також