Нардеп подарував на Рівненщині кілька авто для захисників українсько-білоруського кордону

2536 0

Ми у соцмережах:

Нардеп подарував на Рівненщині кілька авто для захисників українсько-білоруського кордону

З робочим візитом у Вараський район завітав нардеп від округу, куди входить Вараський район, Віктор М'ялик. Він пригнав авто для військових потреб.

Вараш - Дубровиця-Зарічне- Рокитне. Таким маршрутом проїхав нардеп, залишаючи у подарунок техніку для військових, які боронять кордони з Білоруссю. У підсумку за день вручено автівок: Вараш - 1 , Зарічне - 2 , Дубровиця - 1 , Рокитне -1.

Понад 20 автівок, військова амуніція, харчі, медикаменти тощо - з лютого 2022 від Віктора М'ялика надійшло на оборону України, повідомляє Володимирець. Сіті.

- Всі сили спрямовуються сьогодні на схід України, там справжнє пекло! Проте я не можу залишити свій округ без підтримки, адже саме наші громади найближче до кордону з потенційним ворогом! Я бажаю всім, щоб тут було тихо та спокійно! Авто нехай служать для оперативного реагування та в якійсь мірі полегшить пересування по кордону! Щиро пишаюсь своїми виборцями, адже мій округ показує дружність та згуртованість у найтяжчий час! Давайте і надалі допомагати тим чим можемо і наближувати до перемоги нашу Україну! - сказав Віктор  М'ялик  військовикам. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також