Нардеп показав свої городи, а міський голова - похвалився пасікою

2274 0

Ми у соцмережах:

Нардеп показав свої городи, а міський голова - похвалився пасікою

Нардеп з Дубенщини Олександр Дехтярчук показав у Фейсбуці, чим займається у вільний від роботи у Верховній Раді час. А міський голова Дубна Василь Антонюк похвалився у соцмережі пасікою та трояндами.

- Із серії : «Чом не господар? Чом не народний!» . Картопля посапана та підгорнута, міжряддя в садочку скультивовані, помідори підв’язані та политі. В понеділок можна на Київ:) - повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Олександр Дехтярчук.

Він зізнався своїм друзям з Фейсбуку, що дуже рано встає, аби все встигнути зробити, а тракторця для підгортання картоплі купив собі у Дубні. І ті захоплюються та хвалять нардепа за те, що він такий вправний господар, називають його фототосесію - найкращим піаром, який бачили за останні виборчі перегони. А ще - передбачають, очевидно, натякаючи на майбутні вибори, що скоро подібні фото з тракторцем у полі з'являться і на сторінці Василя Антонюка, міського голови Дубна.

Василь Антонюк також не змовчав, а відповів читачам у коментарях під публікацією нардепа, що сам щосуботи неодмінно їздить на пасіку, і так -  вже 28 років поспіль.

- І це святе,  бо ця комаха не прощає елементарних промахів. Ну і квіти, а це троянди, яких дома дуже багато і різних, різних сортів, навіть є унікальні,  - каже міський голова Дубна та запрошує охочих до себе, щоб зробити фото на згадку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також