Нардепа Іванісова виключили зі «Слуги народу»

1187 0

Ми у соцмережах:

Нардепа Іванісова виключили зі «Слуги народу»

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков на ранковому пленарному засіданні парламенту оголосив про виключення з фракції "Слуга народу" народного депутата з Рівненщини Романа Іванісова,

"Відповідно до частини статті 60 Регламенту ВРУ повідомляю, що депутатська фракція "Слуга народу" на своєму засіданні 2 грудня 2019 року прийняла рішення виключити зі складу депутатської фракції нардепа Романа Іванісова", - зачитав оголошення Разумков, повідомляє УНН.

Додамо, президент України Володимир Зеленський повідомляв, що уже третього народного депутата - Романа Іванісова - було виключено зі “Слуги народу”, у партії продовжується очищення.

Нагадаємо, що з'явилася інформація, що нардеп Іванісов в 1996 році був засуджений за згвалтування і відбув покарання у вигляді 2 років 6 місяців в колонії загального режиму.

Сам народний депутат Іванісов ці факти заперечує і навіть розмістив на своїй сторінці в Facebook фото-копію довідки про відсутність судимості.

Коментуючи інформацію про наявність в біографії Іванісова такого факту, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що якщо з’ясується, що нардеп від “Слуги народу” Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування , то це питання буде винесено на розгляд фракції.

Пізніше генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що перевірка підтвердила той факт, що народний депутат з фракції “Слуга народу” Роман Іванісов відбув тюремний термін за зґвалтування.

Після Портнов в своєму Telegram-каналі оприлюднив копію указу другого президента України Леоніда Кучми про помилування Романа Іванісова, а також вирок.

Нагадаємо, у “Слузі народу” ухвалили офіційне рішення щодо Іванісова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також