Нардепка запрошує рівнян на пляж. Обіцяє запашний чай і пісні під гітару

1013 0

Ми у соцмережах:

Нардепка запрошує рівнян на пляж. Обіцяє запашний чай і пісні під гітару

У неділю рівняни матимуть можливість зустрітися із солістом гурту “МЕРІ” Віктором Винником та нардепкою Соломією Бобровською. І не де-небудь, а на березі Басівкутської водойми.

Соломія Бобровська, яка й організувала цей захід, прокоментувала:

- Все, що нам треба аби відволіктися від буденноі гамірноі метушні, звичних клопотів і прикрих новин з екранів - природа, горнятко запашного трав'яного чаю та улюблена музика! Друзі, я придумала як поєднати ці три складові тотального душевного релаксу за умов карантинних обмежень! Запрошую вас 5 липня, о 18:00 на акустичнии 'пляжник' соліста гурту ''МЕРІ'' Віктора Винника! Чому пляжник? Це тои самий кватирник, тільки на березі Басівкутського озера (Городище оствиця). Приходьте! Будемо ділитися посмішками, душевним теплом і співати улюблених пісень разом з @ViktorVynnyk (дотримуючись соціальноі дистанціі, звісно!). З вас - каремати, коцики і гарнии настріи. З мене - по-домашньому тепла атмосфера з чаєм і піснями під гітару

Та частина берегу Басового Кута, куди запрошує рівнян п.Бобровська — це особливе місце, тут створюють парк історичної реконструкції «Городище Оствиця», який відтворюватиме атмосферу часів Київської Русі. Тож заодно можна буде побачити, що вже зроблено тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також