Раніше судимий за вбивство рівнянин скоїв новий злочин

2611 0

Ми у соцмережах:

Раніше судимий за вбивство рівнянин скоїв новий злочин

Раніше судимому за вбивство рівнянину може загрожувати черговий строк — до десяти років позбавлення волі.

У поліції повідомляють, що 42-річний чоловік організував наркобізнес. 

У червні цьогоріч правоохоронці провели у нього першу оперативну закупку: тоді рівнянин продав близько 15 грамів канабісу за 2000 гривень. У липні він продав їм ще 5 грамів аналогічної наркотичної речовини за 800 гривень.

Першого серпня зловмисника затримали. У нього виявили та вилучили мобільний телефон, саморобний пристрій для куріння наркотиків, три паперові згортки із канабісом, які він мав збути.

Крім того, під час слідчих дій у дачному будинку зловмисника в селі Грабів поліцейські вилучили майже три кілограми канабісу та 89 рослин коноплі, які він вирощував на прибудинковій території.

Рівненський міський суд обрав наркобізнесмену запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, тож на момент досудового розслідування наркозбувач перебуває у слідчому ізоляторі.

Відомо, що обвинувачений і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне вбивство та злочини, пов’язанні з незаконним обігом наркотичних речовин. За скоєне йому може загрожувати від п’яти до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також