Наркодилера з Полісся відправлять у колонію на сім років

370 0

Ми у соцмережах:

Наркодилера з Полісся відправлять у колонію на сім років

Чоловік замовляв наркотики через телеграм-канал та забирав їх у вигляді закладок. За місцем свого проживання фасував «товар» на продаж.

Ще минулоріч поліцейські задокументували два факти збуту 25-річним сарненчанином особливо небезпечних психотропів.
У листопаді, зловмисник збув за 1000 гривень кілька доз психотропу «PVP», обіг якого заборонено, а в грудні за аналогічний товар отримав 2000 гривень.

25-річного жителя Сарн затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру, а суд задовольнив клопотання слідчого та обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що дилер використовував кошти, здобуті від незаконного обігу психотропних речовин для купівлі нового «товару». Слідчі повідомили йому про підозру ще й у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.306 КК України.

Днями суд виніс вирок у справі: 7 років за ґратами з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, що пов’язана з доступом до наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів терміном на 2 роки, з конфіскацією майна.

Вирок ще не набрав законної сили, тож сторона захисту може подати апеляцію.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також