Наркотики Мазепи, «подвиги» Ільчука та кулаки Остапчука

1570 0

Ми у соцмережах:

Наркотики Мазепи, «подвиги» Ільчука та кулаки Остапчука

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо про підприємця Юрія Мазепу, в аптеках якого продають наркотичні засоби без лікарських рецептів.

Також ви дізнаєтеся про причини підпалів у Рівному, катування вантажника з ринку Дикого, ЗНО для вчителів, 5 млн грн кредиту для Рівного та підняття плати за проїзд у міському транспорті.

Ми розкажемо, над якими «червоними плямами» заборонено літати на Рівненщині, про фінансування створеної торік бригади тероборони, про незаконну будівлю, яку не можуть знести у центрі міста, та про суд з мільярдером за землю.

А ще – про компанію, яка хоче будувати на Рівненщині ТЕС, про реорганізацію «швидкої» в області та про рівненське «православне питання».

Дізнаєтеся також про покарання для гощанця, який лягав під потяг і пробігся по патрульному авто, про завищення ціни на асфальт для Рівного та про продаж мирогощанського іподрому.

У цьому номері також – історія про рівненських довірливих євреїв.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також