Народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук оголосив конкурс проєктів соціально-економічного розвитку територіальної громади

622 0

Ми у соцмережах:

Народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук оголосив конкурс проєктів соціально-економічного розвитку територіальної громади

Команда народного депутата України Олександра Ковальчука оголосила конкурс проєктів соціально-економічного розвитку Рівненської територіальної громади. Кожен мешканець громади може долучитися до розвитку важливих проєктів у Рівному та Квасилові у сфері освіти, соціального захисту, медицини, інфраструктури. Для цього необхідно подати на конкурс проєкти, які можуть бути профінансовані у 2021 році за рахунок коштів державного бюджету.

- Для нас важливо чути і знати думку громади з цього питання. Тому ми й вирішили провести конкурс та закликаємо громадськість брати активну участь у ньому і подавати ті проєкти, які є найбільш важливими, потрібними і корисними для всіх мешканців, - зазначає Олександр Ковальчук.

Реалізований проєкт капітального ремонту сходів з облаштуванням пандусів у Рівненському зоопарку

Проєкт повинен відповідати наступним критеріям:

1. Реалізовуватися на території Рівненської ТГ на базі об’єктів комунальної форми власності.

2. Мати актуальну проєктно-кошторисну документацію з усіма необхідними погодженнями та експертизами.

3. Мати загальну вартість не більше 2,5 мільйона гривень.

4. Має бути впроваджений впродовж 2021 року.  

5. Охоплювати якомога більшу кількість людей, які скористаються результатом проекту, бути суспільно важливим, таким, що створює нові можливості.

Подати заявку можна за посиланням:

https://forms.gle/KNfkAZcu76AWnKnA8

Найкращі проєкти відбере журі конкурсу. До його складу увійдуть: народний депутат України Олександр Ковальчук, депутат Рівненської міської ради Олександра Коваленко, член Рівненського міського виконавчого комітету Євген Савчук та експерти в різних галузях міського господарства.

Дедлайн подачі заявок – 1 лютого 2021 року.

Олександр Ковальчук разом з командою під час завершальних робіт капітального ремонту будівлі пральні дитячого садочку №11 у Рівному

За словами ініціатора конкурсу Олександра Ковальчука, ще під час своєї передвиборчої кампанії він обіцяв робити все для того, щоб Рівненська громада і Рівне, зокрема, були сучасними, європейськими територіями, з високим рівнем життя, розвиненою інфраструктурою, якісним рівнем надання медичних послуг, гарно облаштованими пішохідними зонами, сучасними дитячими садочками та майданчиками. Аби Рівне входило у трійку найкомфортніших для життя в Україні. А тому робить для цього усе можливе. Зокрема, у 2020 році за сприяння Олександра Ковальчука в бюджет Рівного та області вдалося залучити 10 млн грн субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Ці кошти були спрямовані на будівництво дошкільного навчального закладу ясла-садок у Рівному на вул. Коновальця, капітальний ремонт будівлі пральні дитячого садочку №11, а також капітальний ремонт сходів з облаштуванням пандусів у нашому зоопарку. Крім того, було придбане ендоскопічне обладнання для Рівненської обласної дитячої лікарні й пересувний рентгенівський апарат для Рівненської центральної міської лікарні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також