Нащадок Любомирського тепер знімає принців та зірок

1397 0

Ми у соцмережах:

Нащадок Любомирського тепер знімає принців та зірок

Головний фотограф весілля принца Гаррі та Меган Алексі Любомирський є рідним онуком останнього власника палацу Адама Любомирського, який в роки Другої світової війни трагічно помер в рівненській в’язниці.

Гучне королівське весілля очима Любомирського

«Хроніки Любарта» повідомляють, що нащадок Любомирського сьогодні досяг великої слави, як фотограф, адже його моделями були Анджеліна Джолі, Джулія Робертс, Ума Турман, Вікторія Бекхем, Скарлетт Йохансон, Рене Зеллвегер, Дженніфер Еністон, Гвінет Пелтроу, Бейонсе, Ліндсі Лохан, Дженніфер Лопес, Хайді Клум і Сіл, Демі Мур, Кетрін Зета Джонс, Ніколь Кідман, Брітні Спірс та багато інших зірок шоу-бізнесу.

Фото нащадка «блакитної крові» прикрашають найвідоміші глянці світу.  Алексі Любомирський зараз одружений та виховує двійко дітей.

На жаль, палац його родичів Любомирських в Рівному не зберігся до сьогодні. В роки Першої світової війни його було повністю розграбовано. Власник палацу Адам Любомирський разом із першою дружиною Марією Єловецькою тоді змушені були покинути Рівне та переїхати до Франції. На руках в них був малолітній син Мартін, який народився 24 жовтня 1914 року в Рівному. В 1923 році помирає Марія Любомирська, Адам згодом одружується вдруге з француженкою з роду герцогів Ларошфуко.

Через якийсь час Адам Любомирський вирішив спробувати долю і приїхав до Рівного разом із другою дружиною Жанною-Марі, навіть проживав поблизу палацу. Втім, Адам Любомирський був заарештований і в 1940 році і помер в рівненській в’язниці. Дружині вдалось втекти до Франції, де вона прожила до 2004 року. 1 серпня 1975 року в передмісті Лондона, Вімблдоні, в родині рівнянина Мартіна Любомирського та перуанки народжується син Алексі – нині відомий у світі фотограф. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також