Нашому земляку присвоїли звання генерала

7038 0

Ми у соцмережах:

Нашому земляку присвоїли звання генерала

З нагоди Дня захисника України президент Володимир Зеленський, під час урочистостей в Маріїнському палаці, вручив державні нагороди працівникам системи МВС

Ордени та медалі отримали поліцейські, прикордонники, рятувальники та нацгвардійці.  За зразкову службу Зеленський вручив нові звання працівникам МВС.

Згідно його окремого указу спеціальне звання генерала поліції третього рангу присвоєно начальнику Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник Володимир Голубош.

Володимир Голубош - наш земляк . Він народився у Рівному 14 червня 1978 року . Навчався у ЗОШ № 18. Потім навчався у Прикарпатській філії Національної академії внутрішніх справ (1995–1998 рр.), а з 2000 по 2003 р. – в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Закінчив Національну академію внутрішніх справ. Проходив службу в оперативних підрозділах УМВС України в Рівненській області. Працював на керівних посадах в УМВС у Черкаській, Хмельницькій та Львівській областях, а також центральному апараті Національної поліції України. З червня 2018 року – начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також