Наступ росіян з білорусами на Луцьк і Рівне – це самогубство, - Арестович

14940 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Напад ворога на Західну Україну, зокрема на Рівне, стане для ворога самогубством.

 Таку оцінку ситуації дав радник Офісу Президента Олексій Арестович під час виступу на всеукраїнському марафоні телеканалів:

- Щодо усіляких білоруських загроз. Ворог розпорошив сили на п’яти оперативних напрямках. У нього немає конкретного успіху на жодній ділянці фронту. Додати собі ще шостий оперативний напрямок, на Луцьк чи Рівне, - це повне самогубство. Скажу, що не варто хвилюватися ні за Київ, ні за Західну Україну.

За словами радника Президента, кожен в країні працює на перемогу:

- Люди, які залишилися в тилу, не зрадники й не слабаки. У них надзвичайно важлива місія – вони забезпечують обороноздатність країни та евакуйовують потерпілих. Під час масштабної війни усі важливі. Кожен має робити те, що уміє. Немає ніякої логіки в тому, щоб брати фахівця зі складської діяльності та кидати його на фронт. Воювати мають ті, хто це гарно уміє. Нам дуже важливо відновити нормальну роботу там, де це можливо. Бо якщо не запрацює навіть малий бізнес, то буде колапс економіки. Зараз сотні людей не працюють і чекають, коли завершиться війна. Це виснажує економіку. В українців є запас грошей на місяць-два максимум.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також