Наступу з Білорусі на Рівненщину не буде – екстрасенс

3883 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Виступи самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про знищення України тиражують лише для відвернення уваги.

За словами таврового Людмили Хомутовської, теперішній керівник Білорусі робить усе, щоб відтягнути втягнення його країни у війну. Повідомляє канал «Мій світ».

- Карти показують, що Олександр Лукашенко знає про плани Росії його прибрати. Тому той починає говорити те, що й Кремль. Однак ці виступи той робить лише для того, щоб захистити свою шкуру. Всередині Білорусі відбуватимуться рухи з військовою технікою, щоб тримати Україну в напрузі та підігрівати ситуацію, - говорить Хомутовська.

За словами екстрасенса, Росія має плани про удар по Україні з Білорусі, проте це буде не повномасштабне вторгнення, а якась провокація на кордоні:

- Карти говорять чітко про те, що повноцінного наступу не буде. Ніхто не буде перетинати кордон. Все відбудеться на кордоні.

Хомутовська додає, що, відповідно до карт, у Білорусі в 2023 році почнеться політичний рух. Його наслідком стане приходом до влади у 2024 році жінки, яка очолить Білорусь.


 Читайте також по темі: Ворог готується вдарити з Білорусі по Волині, але у нього немає шансів - військовий

Лукашенка можуть прибрати за наказом кремля

Більше 10 тисяч білорусів готові воювати за гроші Росії - ЗСУ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також