Натрапили на шахраїв ще шестеро мешканців Рівненщини і позбулись грошей

1193 0

Ми у соцмережах:

фото -ілюстративне

За минулу добу до поліції із заявами звернулися потерпілі жителі області. Аферисти «заробили» на їхній довірі понад 260 тисяч гривень.

16 листопада, близько 19 години до 56-річного жителя села Теслугів колишнього Радивилівського району зателефонував невідомий та представився працівником банку. Шахрайським способом він отримав особисті дані та інші реквізити картки, в подальшому заволодівши грошовими коштами у сумі 103 тисячі гривень.

44-річний житель села Озліїв колишнього Млинівського району в соціальних мережах випадково натрапив на допис про можливість отримання матеріальної допомоги під час воєнного стану в сумі 6500 грн. Перейшовши за посилання,  заповнив вказані дані. Втім, замість нарахування коштів відбулося списання — із його кредитної картки зникло понад 10 тисяч гривень.

24-річна здолбунівчанка за оголошенням в інтернеті намагалася купити пшеницю. Дівчина домовилася про оплату на картку та перерахувала 2650 грн, але зерна так і не отримала.

А 42-річний дубенчанин, який хотів орендувати квартиру в райцентрі, перерахував на карту аферистів 5000 грн.

За усіма фактами шахрайств поліцейські територіальних підрозділів розпочали досудові розслідування за статтею 190 КК України. У рамках кримінальних проваджень встановлюють причетних до злочинів осіб.

Поліція вкотре наголошує: будьте пильні. Ретельно перевіряйте інформацію та не повідомляйте нікому даних банківських карток. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також