Нацгвардійці на Сарненщині затримали двох чоловіків: одного - з соснами, іншого - з наркотиками

986 0

Ми у соцмережах:

Нацгвардійці на Сарненщині затримали двох чоловіків: одного - з соснами, іншого - з наркотиками

Під час несення служби з охорони громадського прядку у місті Сарни гвардійці патрульної роти військової частини 3055 виявили чоловіка, що перевозив незаконно зрубану деревину.

Під час патрулювання на вулиці Миру було виявлено трактор іноземного виробництва, який стояв поблизу лісосмуги. До трактора було приєднано причіп, на якому лежало 45 соснових колод. На місці події був власник транспорту. Його затримали та передали до Сарненського районного відділу поліції. Трактор і деревину відправили на штрафмайданчик.

Ще одного порушника нацгвардійці виявили на вулиці Технічна, поблизу супермаркету «Сам Маркет». Сталося це орієнтовно о 21.00. Під час спілкування було прийнято рішення провести поверхневий огляд.

У чоловіка знайшли два поліетиленових пакетики з речовиною рослинного походження. Загальна вага ймовірних наркотиків – орієнтовно 10 грам. Затриманого передали до Сарненського відділу поліції. Обставини події встановлюють.
Про це РВ повідомила Аліна Новікова, офіцерка групи інформації і комунікації військової частини 3002 Національної гвардії України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також