Нацгвардійці РАЕС підтримали українських моряків, яких полонили росіяни

1370 0

Ми у соцмережах:

Нацгвардійці РАЕС підтримали українських моряків, яких полонили росіяни

Патріотичною хвилею прокотилася усією Україною низка флешмобів у підтримку захоплених українських моряків.

Низький уклін та вияв своєї непохитної патріотичної позиції продемонстрували військові в/ч 3045 з охорони та оборони Рівненської АЕС. Понад 150 активістів вишикувавшись в «живу» фігуру тризуба, вигукували гасла: Слава Україні! Героям Слава!, Відважним українським морякам! Слава! Слава! Слава! "

- Своїм флешмобом ми хотіли донести до громадськості, зокрема й до наших полонених побратимів, що ми пам’ятаємо про них, не забуваємо, підтримуємо. Цією патріотичною акцією ми привертаємо увагу до актуальних нині тем окупації, зокрема політичної та військової ситуації в нашій державі! Це найменше, що ми можемо зробити для своїм соратників. Весь колектив в/ч 3045 з охорони та оборони РАЕС щиро бажає швидкого повернення наших моряків до своїх домівок, – коментує заступник командира в/ч 3045 другого спеціального командування по роботі з особовим складом, майор Ілля Долгіх.

Флешмоби на підтримку українського війська та військових моряків проводять різні організації і в Україні та за її межами – усі в своїй особливій манері. Нацгвардійці проводитимуть їх у ці святкові дні майже по всій території держави. Зокрема, днями схожий флешмоб гвардійці організували на Львівщині. У рамках акції близько трьохсот нацгвардійців – сформували «живу» фігуру катера і передали військове вітання соратникам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також