Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України

1461 0

Ми у соцмережах:

Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України

13 жовтня о 19:00 год у Міському Будинку Культури відбудеться концерт Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України в рамках Всеукраїнського ювілейного концертного туру до 100-річчя від дня заснування.

Оркестр є одним з найбільш відомих у Східній Європі симфонічних колективів. Він завжди був і залишається творчою лабораторію українських композиторів, диригентів і солістів. З ним виступали всесвітньо відомі Артур Рубінштейн, Монсеррат Кабальє, Святослав Ріхтер, Леонід Коган та багато інших. Протягом останніх років оркестр записав більше ста компакт-дисків з українським і світовим репертуаром. Ніхто не вміє так фантастично виконувати симфонії Бетховена, Брамса, Шуберта, Чайковського, музику Рахманінова, Скрябіна, Шостаковича. Їх приймали з відкритими обіймами та шквальними аплодисментами на сценах Австрії, Великобританії, США, Франції, Японії, Австралії та багатьох країнах світу. А 13 жовтня їх зустрічатиме Рівне!

Разом з оркестром співатиме заслужена артистка України Наталія Николаїшин. Художній керівник і головний диригент – народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Володимир Сіренко. Чекаємо вас у МБК.

КВИТКИ:
– у касі Міського Будинку Культури
– за посиланням: kasa.in.ua

Довідки за телефонами: 097 055 32 21 та 43 93 38.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також