Центр Біржових Технологій - переваги та недоліки

352 0

Ми у соцмережах:

Центр Біржових Технологій - переваги та недоліки

Центр Біржових Технологій – відомий тим, що спеціалізується на навчанні трейдерів. За час його існування туди звернулося більш ніж 25 тисяч бажаючих познайомитися з фінринками. Багато випускників центру після закінчення навчання залишають свої відгуки про ЦБТ щодо якості отриманих послуг. Деякі слухачі курсів задоволені на 100%, а деякі - відкрито діляться в Інтернеті поміченими недоліками.

Центром Біржових Технологій: відгуки трейдерів про співпрацю.

Автор першого відгуку, Володимир Кудашов, зазначає, що проходив індивідуальний курс навчання, що дозволило йому піднятися по кар’єрних сходах. Йому сподобався зручний графік, персональний підхід та наявність особистого тренера.

Володимир пише про можливість дистанційного навчання через інтернет. Це дуже зручно, оскільки дозволяє економити час, вчитися в комфортному місці та не наражати себе на небезпеку в період загострення пандемії коронавірусу. Чоловік не шкодує витраченого часу та рахує, що провів його з користю.

Антон Павлов теж залишив позитивний відгук. Він закінчив навчання понад півроку назад і вже успішно торгує на фінринках. Лекторів називає справжніми професіоналами своєї справи та каже, що вони здатні донести складну інформацію простою мовою.

Недоліки у Центру Біржових Технологій

Безумовно, мінуси є у всіх, і ЦБТ не виключення. Наприклад, послуги надаються по всій території України, а офіси знаходяться лише в 4 обласних центрах: Києві, Львові, Одесі та Чернівцях. А як же бути жителям Дніпра, Харкова, Рівного, Чернігова чи Кропивницького?

Звісно, було би добре, якби представництва були в усіх областях, але назвати відсутність офісів в інших регіонах країни вагомим мінусом теж не можна, адже в 2018 році центром був відкритий сервіс дистанційного обслуговування ЦБТ-онлайн. Він дає можливість будь-кому віддалено пройти фінансове навчання чи отримати консультацію з інших пов’язаних з навчанням трейдингу питань. Потрібно мати комп’ютер чи смартфон з виходом в мережу.

Крім офісу дистанційного обслуговування, центр пропонує і інші інтернет-сервіси. Серед них бізнес-підписки. Вони дозволяють отримувати корисну інформацію, яку компанія надсилає у вигляді електронних листів на e-mail клієнта. Щоб користуватися бізнес-розсилками, достатньо заповнити просту форму на сайті cbt.center та натиснути на кнопку «Підписатись».

Всього Центр Біржових Технологій розробив 5 бізнес-підписок:

1. Щодо новин фінансового світу.

2. Відносно активів, на яких сьогодні можна заробити.

3. Аналітичні огляди.

4. Актуальні навчальні матеріали.

5. Поради для приватних підприємців.

Відвідувач сайту може підписатися на одну, декілька чи всі розсилки, в залежності від власних потреб.

Дехто відносить до недоліків ЦБТ й те, що тут не надають доступу на фінансовий ринок, а лише навчають трейдингу, а клієнт мусить потім самостійно шукати брокера, через якого торгуватиме.

Віднесення відсутності посередницьких послуг в ЦБТ до недоліків – спірний момент. Це, скоріше, така особливість.

Центр Біржових Технологій надає незалежні від будь-яких брокерів послуги. Місія центру - саме навчити своїх учнів якісній роботі на біржах для отримання стабільного прибутку.

Які переваги є у Центру Біржових Технологій

Серед переваг в першу чергу слід виділити можливість за короткий проміжок часу отримати необхідні теоретичні і практичні знання для опанування нової професії трейдера за допомогою освітнього курсу CBT Belastium. Курс допоможе зрозуміти принципи функціонування фінринків, дізнатися про різноманіття активів, методів аналізу та стратегій, здобути навички роботи з трейдинговою платформою. До того ж, якщо вірити відгукам в інтернеті, закінчивши цей курс і отримавши сертифікат про його проходження, можна влаштуватися на роботу.

Таким чином, CBT Belastium дає змогу отримати необхідний освітній рівень для оволодіння новою професією за десять днів. Якщо випускники бажатимуть підвищити рівень освіти, вони в подальшому зможуть безкоштовно відвідувати майстер-класи, профі-курси та маркет-дискашни, які регулярно організовує центр.

На відміну від навчання в більшості фірм, CBT Belastium переважно складається з практичних занять. Це дозволяє майбутньому фінансисту отримати досвід роботи з терміналом в результаті чого він не розгубиться при подальшій самостійній торгівлі.

Центр Біржових Технологій є постачальником аналітичних даних завдяки власній команді аналітиків, які досліджують ринок за допомогою методів технічного та фундаментального аналізу.

Під час аналізу використовуються не тільки людські знання та досвід, але й сучасні інформаційні технології. Вони являють собою дорогі програми теханалізу, які з високою точністю прогнозують напрямок тренду. Пересічному трейдеру купувати подібну програму нерентабельно, на відміну від консалтингову центру, який виступає в ролі постачальника аналітики.

Висновки

Позитивні відгуки клієнтів про діяльність ЦБТ свідчать, що центр дійсно постачає якісні послуги та інформаційні продукти, які дозволяють результативно працювати на фінансових ринках.

Звісно, в неї є і недоліки. Наприклад, відсутність представництв в деяких регіонах України. Але Центр Біржових Технологій пропонує клієнтам альтернативу: можливість скористатися офісом віддаленого обслуговування. Також не треба забувати, що послуги центру активно розвиваються і, ймовірно, представництва центру в скорому майбутньому з’являться й в інших великих містах країни.

В цілому ЦБТ має хорошу репутацію та кілька суттєвих переваг над іншими компаніями, тому його можна впевнено рекомендувати до співпраці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також