Навіщо потрібен інгалятор при астмі?

850 0

Ми у соцмережах:

Навіщо потрібен інгалятор при астмі?

Техніка «подихати над картоплею» вже давно не працює, адже люди збагнули її шкоду для слизової дихальних шляхів. Замість цього при астмі, бронхіті чи інших захворюваннях використовують спеціальні інгалятори, що розпилюють аерозоль та прибирають симптоми хвороби. Препарат для інгалятора ви можете придбати за посиланням https://apteka911.ua/drugs/pulmikort-d2408 на сайті МІС «Аптека 9-1-1».

3 причини користуватися інгалятором під час астми

Використання інгаляторів при бронхіальній астмі набагато ефективніше за інші форми препаратів. У цього є декілька пояснень:

  1. Ліки з активними речовинами потрапляють одразу до дихальних шляхів і діють швидше.
  2. Можна у такий спосіб швидко купірувати симптоми астми й не дати хворобі перейти у тривалу форму.
  3. Ваш організм отримує точне дозування препарату, яке рекомендує лікар.

Залежно від самої хвороби, індивідуальних чинників та інших ознак ліки, що використані для інгалятора, можуть бути різними. Призначати їх собі самостійно не варто. Краще порадитися з сімейним лікарем, терапевтом чи іншим фахівцем. Наприклад, дітям при ларингіті або обструктивних хворобах легінів часто призначають «Пульмікорт».

Що варто знати про інгалятор: особливості

Лікування за допомогою інгаляторів та аерозолів буде ефективним у тому випадку, коли ви виконуєте всі рекомендації лікаря. Насамперед треба вибирати правильні препарати, що будуть розпадатися до потрібних за розміром часток — тільки тоді вони будуть корисними в конкретному випадку.

Треба й правильно використовувати інгалятор чи небулайзер. Дотримуйтеся чітко інструкцій та не забувайте про техніку дихання. Наприклад, в порошкових інгаляторах можна не синхронізувати дихання з натисканням на клапан, а в інших моделях це є основним принципом.

Також чітке розмежовування є у хворобах, для яких дозволено або заборонено використовувати інгалятори. Наприклад, за нежиті, болях у горлі та почервонінні, аденоїдах не рекомендовано використовувати інгаляції. Отже, не забувайте про важливість консультуватися з лікарем та не займайтеся самолікуванням.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також