Навіщо потрібен тюнінг автомобіля

280 0

Ми у соцмережах:

Навіщо потрібен тюнінг автомобіля

Тюнінг автомобіля (від англ. "налаштування") - це процес удосконалення, модернізації авто з метою підвищення будь-яких характеристик за рахунок установки, заміни, доопрацювання певних деталей. Він може включати як значні зміни в конструкції авто, так і зовсім непомітні, дрібні переробки або удосконалення (установка парктроніка, сигналізації, камери заднього виду тощо). Які види існують і навіщо потрібен тюнінг автомобіля, читайте далі, а замовляйте товари для тюнінгу на сайті https://www.cartuning.in.ua/.

Види тюнінгу

Тюнінг автомобіля може проводитись за кількома напрямками:

• внутрішній – зміна салону. І це не тільки зміна стилю (заміна оббивки, педалей, ременів, панелі приладів, керма), але також і встановлення навігаційних систем, моніторів, стереосистем;

• зовнішній – зміни у конструкції та зовнішньому вигляді кузова;

• технічний – удосконалення технічних характеристик автомобіля.

Кому потрібен тюнінг

Один з найвідоміших і найпомітніший для навколишніх видів тюнінгу – зовнішній тюнінг. Тут йдеться від простих і банальних наклейок, до повної переробки, так що машину зовсім не впізнати.

Якщо ви любитель «полихачити» на дорозі, подумайте про зміни в конструкції автомобіля. Наприклад, про встановлення повітрозабірників на капоті, які подають повітря в двигун, встановлення або модифікація спойлера. Він має два різновиди: перший замінює бампер, другий кріпиться на бампер. Також можна зробити заміну оптики.

Також корисним удосконаленням буде бронювання автомобіля та чіп-тюнінг, який передбачає зміну електронних приладів та зміну програмного забезпечення з метою підвищення потужності двигуна без особливих переробок.

Однак тюнінг автомобіля буде цікавим не лише тим, хто планує зробити зі своєї машини щось неповторне або брати участь у вуличних перегонах. Тюнінг - це про те, як зробити автомобіль максимально комфортним для вас. Починаючи від елементарної установки сигналізації або локалізації вбудованої системи навігації, закінчуючи тонуванням і шумоізоляцією салону.

Якщо ви зважилися на тюнінг, насамперед, визначитеся із напрямом змін. Спеціалісти інтернет магазину Cartuning (Картюнинг) допоможуть Вам підібрати те про що мріє кожен власник автомобіля. Якщо у вас є питання, телефонуйте фахівцям, вони з радістю проконсультують вас з будь-яких питань і допоможуть визначитися з вибором. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також