Навіщо Третяку потрібен шостий заступник? - рівненські депутати

1930 0

Ми у соцмережах:

Навіщо Третяку потрібен шостий заступник? - рівненські депутати

Сьогодні це питання обговорюють на засіданні постійної комісії з питань економічного розвитку, промисловості, інвестицій, підтримки підприємництва та регуляторної політики

Уже на найближчій сесії міськради депутат-"свободівець" Євгеній Іванішин може змінити свій статус - з міського обранця стати новим заступником міського голови Рівного, який займеться цифровою трансформацією. Та перш ніж за це проголосують на сесії, кандидат має "пройти" депутатські комісії. Частина колег п.Іванішина щиро дивується, навіщо потрібна ця посада. 

-У Чайки було всього три заступника, а у Третяка буде шість? - зауважує голова постійної комісії Тамара Тимощук. Її колега Олена Хотенко запропонувала розділити обов'язки між чотирма заступниками міського голови, а уже курування цифрового напрямку поклати на п'ятого.

Сам кандидат у заступники Євгеній Іванішин апелює досвідом Івано-Франківська - мовляв, там міський голова має аж 9 заступників і місто очолює рейтинги одного з найуспішніших в країні. Пояснює, що його майбутні обов'язки полягатимуть у куруванні взаємодії між різними галузями.  

Зрештою, члени комісії вирішили передати це питання на розгляд сесії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також