Навіси - топ 5 кращих ідей для ділянки

1090 0

Ми у соцмережах:

Навіси - топ 5 кращих ідей для ділянки

Приватний сектор це завжди певні зміни, перебудови, добудови і т.д. Всі ці роботи проводяться з метою зробити проведення часу на власній території максимально комфортним. Один з моментів, про який точно потрібно задуматися всім проживають у власному будинку - придбання та встановлення навісу для дому https://worota.com.ua/page/navesy.html

Навіщо взагалі потрібен навіс?

За допомогою навісу можна позбавиться від пекучого сонячного світла влытку, від калюж і бруду восени і навесні, від снігових завалів у зимовий період. Тобто навіс позбавляє від необхідності чистити сніг під накритою територією, відпочивати під пекучому сонцем або скасовувати відпочинок в разі несподіваного дощу. Встановити навісну конструкцією можна для різних ділянок двору:

♦ Над басейном

♦ Замість альтанки.

♦ У місці стоянки машини.

♦ Над будь-якою ходовою доріжкою (від будинку до хвіртки; від будинку до гаража, сараю; від будинку до літньої кухні, душу, туалету і т.д.).

♦ Замість веранди.

♦ Над ганком.

Якщо перерахувати плюси таких накриттів для кожного прописаного вище пункту, то їм не буде числа. Наприклад, навіс над авто дозволяє позбавиться від постійної бруду, снігу на машині, зберігає її лакофарбове покриття від вигоряння, запобігає неприємностям з попаданням на авто каштанів, яблук, абрикос, гілок, граду і т.д.

Якщо говорити про плюси навісів для басейнів, то вони наступні: з наявністю такого накриття басейн буде краще прогрівається, менше забруднюватися листям, відпочиваючі на воді люди не будуть постійно знаходиться під палаючим сонцем. Відносно навісів над ходовими доріжками - вони забезпечують комфортність переміщення господарів по всьому двору навіть в дощовий або жаркий день, сприяють зниженню загальної температури на подвір'ї в літній період, позбавляють від "задоволення" постійно чистити сніг взимку і т.д. Висновок напрошується сам собою - навіс потрібен. Питання в тому, на якому саме зупинити вибір.

Перелік топових навісів

Найпопулярнішими за останні п'ять років стали козирки різних форм і дизайнерських оформлень з профнастилу і полікарбонату.

Навіс з профнастилу характеризується:

♦ Довговічністю - від 15-ти до 25-ти років (в залежності від товщини профлиста і якісті його лакофарбового покриття).

♦ Нержавіючими якостями.

♦ Шумністю в дощову погоду.

♦ Відносно легкою вагою.

♦ Простотою реалізації монтажних робіт.

♦ Мінімально вигорає на сонці.

♦ Простотою зовнішнього вигляду.

♦ Середніми гнучкими властивостями.

♦ Хорошою міцністю.

♦ Великим спектром різних колірних варіантів.

В цілому навіс з профлиста задовольнить замовника поєднанням якісність і вартості.

Навіс з полікарбонату характеризується:

♦ Не тривалим терміном служби - від 7-ми до 10-ти років (в залежності від якості полікарбонату. Стільниковий має менший термін експлуатації, а монолітний більш тривалий).

♦ Максимальною легкістю.

♦ Ідеальною гнучкістю, що дає можливість виготовляти найсміливіші форми козирків починаючи від стандартних напіварочних, арочних і закінчуючи синусоїдними, трикутними і пилкоподібними.

♦ Мінімальною вагою.

♦ Максимальною простотою установки.

♦ Середньою вартістю.

♦ Широким розмаїттям колірних варіацій.

♦ Доброю світлопроникністю (в залежності від кольору, світлі пропускаю більше світла, а темні менше).

♦ Відсутністю шуму в дощову погоду.

♦ Мінімальною міцністю.

♦ Презентабельністю зовнішнього вигляду.

Це основний перелік, того що характерно для навісу з полікарбонату. Хочете знати більше, перейдіть за посиланням: https://worota.com.ua/page/navesy-polikarbonat.html

Вибирати, що з названого підходить найбільше в вашому випадку - вирішувати вам. Проаналізуйте, замовте і нехай навіс радує довгі роки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також