Навіть брехня має мати межу!

1215 0

Ми у соцмережах:

Навіть брехня має мати межу!

Людмила Туровська — депутат Рівненської міськради від нашого округу. Валерій Костюк — бізнесмен, чия фірма намагалась захопити дві земельні ділянки на нашому окрузі. За роки протестів і судів, у яких нас підтримувала пані Туровська, ми відстояли свій двір, частину якого хотів привласнити собі Костюк.

Людмила Туровська — депутат Рівненської міськради від нашого округу. Валерій Костюк — бізнесмен, чия фірма намагалась захопити дві земельні ділянки на нашому окрузі. За роки протестів і судів, у яких нас підтримувала пані Туровська, ми відстояли свій двір, частину якого хотів привласнити собі Костюк. На інших ділянках, котрі колись були пішохідним бульваром з клумбами, Костюк таки побудував магазини. Десять років тому якимось чином фірма Костюка отримала в оренду землі пішохідного бульвару і частину нашого двору. За цей час клумбу знищили, а наш двір мало не перетворили на смітник. Завдяки зусиллям мешканців і допомозі нашого депутата Людмили Туровської свій двір ми відвоювали, обгородили, насадили кущі та дерева, встановили лавочки та дитячий майданчик. Рік тому, коли термін дії договору оренди землі з фірмою “Альянс-Вест” сплив, депутати відмовились його продовжувати. Однак, наскільки нам відомо, через маніпуляції з документами Костюк нібито поновив договір оренди. В основу рішень суду між міською радою (а не Туровською) і фірмою “Альянс-Вест” про поновлення договору оренди лягли сфальсифіковані докази і підроблені документи. Зараз з цим розбираються правоохоронні органи. Сподіваємось, там люди порядніші, ніж “чесні” судді. А от про порядність Валерія Костюка питання, схоже, вже навіть не стоїть. Образившись, що не вдалось відхапати те, що належить людям, Костюк застосував звичну в наш час тактику: обливати брудом людину, застосувавши “чорний піар” та проплачені статті. Хай це буде на його совісті. Якщо вона є. Ми ж, щоб захистити честь жінки і нашого депутата, просто викриємо брехню з його наклепів.

1. Костюк посилається на рішення архітектурно-будівельної ради від 2007 року. І приховує те, що в 2008 році архітектурно-будівельна рада ухвалила рішення: “Вважати недоцільним проектування та будівництво будь-яких будівель на вул. Пересопницькій (на пішохідній зоні) від театру до вулиці Полуботка. На даній ділянці вулиці передбачити благоустрій. На ділянці вказаної вулиці створити пішохідний бульвар з виконанням необхідного благоустрою та озеленення”. 2. Костюк “скромно” скиглить про одну ділянку під клумбою (між іншим, не 160, а 290 кв. м). Але чомусь мовчить, як він судився з нами в 2012 році за земельну ділянку в 218 кв. м, яка розташована на нашій прибудинковій території. Тоді фірма “Альянс-Вест” подала позов до мешканців будинку на Полуботка, 6 (Ніконової В.Л., Шевчука П.С., Шевчук В.І., Крук О.М., Лисенко Л.М.) про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою, яка розташована на прибудинковій території. Але фірма Костюка суд програла. 3. Костюк у своїй брехливій статті наводить адреси дописів на інтернет-сайтах, які паплюжать Людмилу Туровську. При цьому скромно забуваючи уточнити, що ці статті були одними із засобів нардепа-"регіонала" Антона Яценка, який намагався знищити Туровську. Яценко, як один з “батьків” тендерної мафії, разом зі старшим сином Януковича хотіли привласнити собі цілу галузь економіки — оцінку. Людмила Туровська — одна з тих, хто кілька років боровся зі схемами сім’ї Януковича і врешті відстояли право десятків тисяч фахівців-оцінювачів працювати чесно.
Хотіли б звернутись до Валерія Костюка. Пошукайте у себе залишки совісті і чоловічої гідності. Ми розуміємо, що гроші і роки вседозволеності призвели до манії ніби все купується і продається. Але повірте нам — це не так. Ви ніколи не задумувались над тим, чому Туровська не відповідає на ваші нападки? Підказка — у неї є гідність, і пані Людмила тратить час на допомогу людям і роботу. Волання костюків про те, що Туровська не здається, — найкраща похвала і піар роботі нашого депутата! Ми, мешканці округу депутата Людмили Туровської, маємо силу захистити свого депутата. Ми вважаємо, що не можна пробачити відкриту грубість і хамство Костюка до нашого депутата. Не можна пробачити те, що Костюк, використовуючи гасло Геббельса: “Брехня, повторена тисячу разів, стає правдою”, насичує свої статті недостовірними, надуманими, сфальсифікованими і наклепницькими фактами. І якщо Туровська не подасть на Костюка в суд, то це ми зробимо самі. Бо поливанням брудом у своїх статтях Костюк хочете зламати волю людини, яка захищає нас від таких, хто обманом, наклепами і пересмикуванням фактів хоче будь-якою ціною збагатитись за рахунок нас — мешканців міста Рівне.
Без поваги до вас, пане Костюк,
але з надією на ваше прозріння,
мешканці вулиць Полуботка та Пересопницької.
P.S.
За 10 років оренди "Альянсом" земельних ділянок біля наших будинків ми, мешканці, звертались у всі інстанції, у всі установи і правоохоронні органи. Ми дякуємо депутатам міської ради, які почули наші звернення і в серпні 2014 року не продовжили договір оренди Костюку. Ми дякуємо працівникам управлінь СБУ і МВС у Рівненській області, які за нашими повідомленнями про злочин відкрили кримінальні провадження за ознаками скоєння кримінального правопорушення. Ми дякуємо депутатам Туровській Л., Карпяку О., Курсику О., Чубаю О., Євтушенку С., Чугуєвцю А., які подали у правоохоронні органи депутатські звернення щодо порушень під час суду. Ми дякуємо програмі “Слідство — Інфо” на Першому Національному каналі, сайту чесних новин “ВСЕ” та інформаційно-аналітичному порталу “4 влада” за висвітлення ситуації щодо ущільнення територій центру міста. Ми дякуємо депутатам міської ради, які в червні 2015 наклали мораторій на будь-яке будівництво на пішохідному бульварі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також